Свето Писмо на македонски јазик

 
 
 
„Блажен е оној, кој чита, и оние, што ги слушаат зборовите на пророштвото и пазат на напишаното во него; зашто времето е блиску.“ (Откровение 1,3)
 
 
 
 

Пишете ни

Доколку сакате да нè контактирате, да пријавите некоја грешка во текстот или пак, сакате на било кој начин да придонесете, искористете ја оваа форма.

Вашето име (задолжително)

Вашиот Email (задолжително)

Предмет

Вашата порака